migraine

Verlicht Migraine met Botox bij DreamClinics

Bij DreamClinics, met filialen in Hoofddorp, Delft en Amsterdam, begrijpen we hoe verwoestend migraineaanvallen kunnen zijn. Onder leiding van dokter George, neemt ons zorgvuldige behandelproces de specifieke behoeften van elke patiënt serieus.

Wat is Migraine?

Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn die vaak gepaard gaat met intense kloppende pijn, gevoeligheid voor licht en geluid, en in sommige gevallen misselijkheid. Aanvallen kunnen tot wel 72 uur duren, waardoor het dagelijkse leven ernstig wordt beïnvloed. Bij DreamClinics begrijpen we de impact van migraine en bieden we onder leiding van dokter George effectieve behandelingen met Botox.

Het Behandelproces bij DreamClinics

Allereerst bespreken dokter George en de patiënt samen het type hoofdpijn en hoe een aanval meestal verloopt. Door nauwkeurige communicatie worden de plaatsen bepaald waar de pijnlijke punten zich bevinden, meestal goed aangegeven door de patiënt. Dit omvat de spieren in de nek, tussen de wenkbrauwen (fronsgebied), op de slapen en de spieren op het hoofd (rond de haargrens).

Vervolgens maakt dokter George een gedetailleerd schema en een berekening van de benodigde hoeveelheid Botox voor de behandeling. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat de behandeling effectief en op maat is voor elke individuele patiënt.

Voordelen van Botox Migraine bij DreamClinics:

  • Aanval Preventie: Botox voorkomt migraineaanvallen, waardoor de frequentie en intensiteit worden verminderd.
  • Symptoomverlichting:Tijdens een aanval verlicht Botox de klachten en bevordert het een sneller herstel.
  • Langdurig Effect:Met tot wel 6 maanden effect biedt onze behandeling langdurige verlichting.
  • Korte en Krachtige Behandeling:Onder toezicht van dokter George is onze Botox Migraine behandeling snel en effectief, waardoor u snel terug kunt naar uw dagelijkse bezigheden.

Waarom Kiezen Voor DreamClinics?

DreamClinics, met dokter George aan het roer, begrijpt dat elk detail belangrijk is bij het behandelen van migraine. Ons behandelproces is ontworpen voor persoonlijke aandacht en zorgvuldigheid. Wil u een leven met minder migraineaanvallen? Maak nu een afspraak bij DreamClinics en ontdek hoe dokter George's expertise met botox uw leven positief kan veranderen.

Dimpels-voorhoofd