Behandelingen

Rimpels; Naarmate we ouder worden, kunnen we er helaas niet aan ontkomen. Dit is het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Bij de één treedt dit in een eerdere stadium op dan bij een ander. Het proces wordt echter versneld door enkele factoren. Hormonen spelen er een grote rol. Zo vindt er bij vrouwen na de menopauze een grote toename van het aantal rimpels. Vervolgens is UV-straling een bekende boosdoener. Frequente zonnebaders hebben sneller een verouderde huid. Ten slotte zijn roken en stress grote boosdoeners van een mooie en egale huid.

Dream Clinics is gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk laten verdwijnen van deze rimpels met botox en fillers, met als resultaat dat u er jeugdiger en frisser uit gaat zien. Gemiddeld vijf jaar jonger, zo is de mening van onze klanten! Dream Clinics behandelt zowel vrouwen als mannen voor cosmetische of niet-cosmetische ingrepen.

Botox wordt ook gebruikt in niet-cosmetische behandelingen, waaronder de behandeling van hoofdpijn, migraine en overmatig zweten (hyperhidrose). Bij een Botox injectie in bijvoorbeeld voorhoofd of frons, verdwijnt hier veel spanning en zult u minder snel last hebben van een drukkend gevoel in bijvoorbeeld schedel of ogen.

Behandeling