Trapezius botoxtrapezius

Wat zijn trapezius botoxtrapezius?

Bij Dreamclinics bieden we speciale botox trapezius voor de trapezius, ook bekend als de trapeziusspier. De trapezius is een grote spier aan de bovenkant van de rug die vaak gespannen kan zijn als gevolg van stress, houding of overmatige spieractiviteit. Botox kan worden gebruikt om deze spier te ontspannen en zo pijn en spanning te verminderen.

Waarvoor kan Botox in de trapezius worden Gebruikt?

Botox in de trapezius kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen en klachten te verlichten, waaronder:

  • Nekpijn: Door de spierspanning in de trapezius te verminderen, kan botox helpen bij het verminderen van chronische nekpijn.
  • Hoofdpijn: Spanning in de trapezius kan ook hoofdpijn veroorzaken. Botox kan helpen bij het verlichten van deze hoofdpijnklachten.
  • Schouderklachten: Personen met gespannen trapeziusspieren kunnen schouderpijn ervaren, vooral bij beweging. Botox kan hier verlichting bieden.

Voordelen van trapezius botox

De voordelen van botox in de trapezius zijn veelzijdig:

  • Pijnverlichting: Botox kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak veroorzaakt door gespannen trapeziusspieren.
  • Verbeterde mobiliteit: Door de spierspanning te verminderen, kan botox de mobiliteit en flexibiliteit van de nek en schouders verbeteren.
  • Verhoogde levenskwaliteit: Met minder pijn en spanning kunnen patiĆ«nten genieten van een betere levenskwaliteit en meer comfort in hun dagelijkse activiteiten.

Waarom Dreamclinics voor trapezius Botox?

Bij Dreamclinics wordt uw trapezius botox behandeling uitgevoerd door Dr. George, een ervaren, BIG-geregistreerde en gespecialiseerde arts op het gebied van cosmetische en medische trapezius. Onze kliniek staat bekend om zijn persoonlijke benadering en zorg op maat.

Behandeling en resultaten

Tijdens de behandeling zal Dr. George eerst een consultatie met u houden om uw specifieke klachten en wensen te bespreken. Vervolgens zal hij botox injecteren in de trapeziusspieren op strategische punten. Dit proces is vrijwel pijnloos en duurt meestal slechts enkele minuten. Na de behandeling kunt u geleidelijk verbetering ervaren. Het duurt meestal ongeveer 1 tot 2 weken voordat de volledige effecten van de botox in de trapezius merkbaar zijn. De resultaten kunnen tot 3 tot 4 maanden aanhouden, afhankelijk van de individuele reactie op de behandeling en de behandelde spieren.

Maak nu een afspraak

Kies voor Dreamclinics voor uw trapezius botox behandeling en ervaar verlichting en comfort in uw nek, schouders en bovenrug. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen op weg naar een pijnvrij en comfortabel leven. Voor specifieke vragen over uw situatie en de verwachte resultaten, raden we aan om een consultatie bij Dreamclinics te plannen.