face-slimming

Ontdek Face Slimming met Botox bij DreamClinics

Bij DreamClinics, met locaties in Hoofddorp, Delft en Amsterdam, introduceren we de populaire botox behandeling: Face Slimming. Ontdek hoe deze behandeling de vorm van je gezicht versmalt, voor een slankere en jeugdige uitstraling.

Wat is Face Slimming?

Face Slimming met Botox is een geavanceerde behandeling om de vorm van het gezicht te versmallen, vooral wanneer de kaakcontouren hoekig en breed zijn. Hierdoor ontstaat een slanker en jeugdiger uiterlijk.

Voordelen van Face Slimming:

  • Versmalling van de Kaaklijn: Botox wordt nauwkeurig in de kauwspier ge├»njecteerd, waardoor deze versmalt en resulteert in een V-vormig gezicht.
  • Jeugdige Uitstraling:Botulinum toxine blokkeert zenuwsignalen, ontspant de kaakspier en geeft het gezicht een jeugdige, rondere uitstraling.
  • Voor Vrouwen met Specifieke Wensen: Vooral vrouwen die streven naar een minder hoekige en brede kaaklijn vinden in Face Slimming met Botox een effectieve oplossing.

Waarom DreamClinics?

Bij DreamClinics benadrukken we niet alleen deskundigheid in esthetische behandelingen, maar ook zorg op maat. Onze ervaren cosmetisch artsen passen Face Slimming met precisie toe, waarbij we streven naar natuurlijke en harmonieuze resultaten die passen bij jouw unieke schoonheid.

Na de Behandeling:

De botuline toxine werkt geleidelijk in. Het definitieve resultaat wordt zichtbaar na 10-14 dagen en behoudt gemiddeld 3 tot 4 maanden of langer, afhankelijk van voorgaande behandelingen. Klanten bezoeken DreamClinics gemiddeld 3 tot 4 keer per jaar voor een botox-herhaling.

Maak nu een afspraak bij Dreamclinics

Durf de stap te zetten naar een verfijnde en jeugdige uitstraling. Maak nu een afspraak bij DreamClinics en ontdek de transformatieve kracht van Face Slimming met Botox. Jij verdient het om te stralen!

Dimpels-voorhoofd