Gummy lach

gummy dreamclinics

Zeg vaarwel tegen de gummy smile met botox bij Dreamclinics

Ontdek de effectieve oplossing voor een gummy smile met Botox-behandelingen bij Dreamclinics, onder leiding van onze ervaren arts, Dokter George.

Het probleem van de gummy smile

Een lach waarbij te veel tandvlees zichtbaar is, ook wel bekend als een gummy smile kan een bron van zelfbewustzijn zijn en leiden tot aarzeling bij het lachen. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing om dit te verhelpen.

Voordelen van botox voor de gummy smile

  • Vermindering van spierspanning: Bij een gummy smile wordt de lip te ver opgetrokken door een te grote spierspanning. Botox vermindert deze spanning, waardoor de bovenlip tijdens het lachen precies tot de voortanden komt.
  • Natuurlijke uitstraling: De behandeling streeft naar een natuurlijke uitstraling, waarbij de gummy smile wordt gecorrigeerd zonder de natuurlijke expressie van het gezicht te verstoren.
  • Weinig ingrijpend en veilig: Een Botox-behandeling tegen een gummy smile is vrijwel pijnloos, weinig ingrijpend en zeer veilig. Het effect houdt doorgaans 3-4 maanden aan.

Maak vandaag een afspraak bij Dreamclinics

Kies voor Dreamclinics en ervaar de deskundigheid van Dokter George, onze ervaren arts. Onder zijn begeleiding ben je verzekerd van een botox-behandeling tegen de gummy smile met natuurlijke en zelfverzekerde resultaten.

Waarom Dokter George bij Dreamclinics?

  • Expertise: Dokter George is gespecialiseerd in Botox-behandelingen en zorgt voor nauwkeurige resultaten.
  • Individuele aandacht: Elke pati├źnt krijgt persoonlijke aandacht, met een behandelplan op maat.
  • Veilig en Effectief: Dreamclinics waarborgt een veilige en effectieve behandeling met gebruik van geavanceerde technologie├źn.

Laat Je Lach Stralen Zonder Gummy Smile

Herontdek het plezier van lachen zonder zorgen over een gummy smile. Maak vandaag nog een afspraak bij Dreamclinics met George en geniet van een zelfverzekerde en stralende lach. Jouw zelfverzekerde glimlach wacht op je!

Rimpels- voorhoofd