circle-loader

Cosmetische kliniek voor Botox en Filler behandelingen Omgeving Hoofddorp

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Dreamclinics: Uw Specialist in Botox en Fillers in Hoofddorp

Waarom Kiezen Voor Botox en Fillers bij Dreamclinics?

Bij Dreamclinics begrijpen we dat mensen kiezen voor Botox en fillers om verschillende redenen. Botox is populair vanwege zijn vermogen om dynamische rimpels te verzachten, waardoor een jeugdige uitstraling behouden blijft. Fillers worden vaak gekozen om volume toe te voegen, gezichtscontouren te verbeteren en fijne lijntjes op te vullen. Onze behandelingen, uitgevoerd door George, zijn afgestemd op individuele behoeften, wat resulteert in natuurlijke en bevredigende resultaten.

De Voordelen van Botox en Fillers bij Dreamclinics

Hoe Lang Geniet je van de Resultaten?

De duur van de resultaten varieert per persoon en het type behandeling. Over het algemeen ervaren cliënten bij Botox resultaten die enkele maanden aanhouden, terwijl de effecten van fillers vaak langer merkbaar zijn. George zal tijdens het consult de verwachte duur van de resultaten bespreken, evenals het aanbevolen tijdsbestek voor follow-up behandelingen om de effecten te behouden.

George: Uw Ervaren Gids bij Dreamclinics

George, onze ervaren arts, staat garant voor hoogwaardige zorg. Zijn toewijding aan detail en de tevredenheid van de cliënt maken Dreamclinics de ideale bestemming voor esthetische behandelingen in Hoofddorp.

La Costa: Een Compleet Verzorgingspand

Dreamclinics bevindt zich in het inspirerende pand van La Costa, waar cliënten kunnen genieten van niet alleen cosmetische behandelingen, maar ook een scala aan schoonheidsdiensten. Na uw behandeling kunt u ontspannen in onze wachtruimte, compleet met de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Bij Dreamclinics combineren we expertise met gastvrijheid. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe we u kunnen helpen uw natuurlijke schoonheid te verbeteren, met resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.

TARIEVEN

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op