circle-loader

Cosmetische kliniek voor Botox en Filler behandelingen Omgeving Hillegom

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Ontdek Jeugdige Schoonheid met Dreamclinics Botox in Hillegom

Stap binnen in de wereld van tijdloze schoonheid met Dreamclinics, dé expert in botox en fillers. Hoewel onze locatie niet in Hillegom zelf is, brengen wij innovatieve behandelingen naar Nederland met strategische locaties in Hoofddorp.

George - Uitvoerend Arts bij Dreamclinics

Ontmoet George, onze toegewijde uitvoerend arts en de enige in het bedrijf. Met passie voor esthetiek leidt hij Dreamclinics, waar jouw schoonheidsdromen werkelijkheid worden. Ervaar deskundige zorg voor een jeugdige uitstraling.

Drie Strategische Locaties voor Jouw Gemak

Hoewel onze kliniek niet in Hillegom zelf is gevestigd, hebben wij drie handige locaties in Nederland: Hoofddorp en Delft. Bij elke locatie kun je plaatsnemen in de wachtkamer en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl je wacht op jouw afspraak.

Oorzaken van Rimpels en Waarom Botox?

Rimpels zijn onvermijdelijk door het natuurlijke verouderingsproces, versneld door hormonen, UV-straling, roken en stress. Dreamclinics begrijpt dat rimpels meer zijn dan alleen tekenen van ouderdom. Ze kunnen een weerspiegeling zijn van levenservaring. Daarom bieden wij op maat gemaakte botox-behandelingen om jeugdige frisheid te herstellen.

Het Dreamclinics Verschil - Jeugdiger en Frisser

Dreamclinics excelleert in het geheel of gedeeltelijk laten verdwijnen van rimpels met botox en fillers. Onze behandelingen laten je er gemiddeld vijf jaar jonger uitzien, volgens de mening van onze tevreden klanten. Of je nu kiest voor cosmetische of niet-cosmetische ingrepen, Dreamclinics staat garant voor zorg op maat.

Botox voor Welzijn, Niet Alleen Cosmetisch

Botox bij Dreamclinics gaat verder dan esthetiek. George gebruikt botox ook voor niet-cosmetische behandelingen, zoals het verlichten van hoofdpijn, migraine en overmatig zweten (hyperhidrose). Een Botox injectie verlicht niet alleen voorhoofd- en fronsrimpels, maar biedt ook verlichting van spanning, wat resulteert in minder druk in bijvoorbeeld de schedel of ogen.

Maak Vandaag nog Online een afspraak

Ontdek de expertise van George bij Dreamclinics en maak vandaag nog een afspraak op een van onze strategische locaties. Laat George jouw schoonheidsdromen realiseren en omarm een jeugdige uitstraling, zelfs in de buurt van Hillegom.

TARIEVEN

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op