circle-loader

Cosmetische kliniek voor Botox en Filler behandelingen Omgeving Heemstede

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Verjong Je Uitstraling met Dreamclinics Botox in Heemstede

Welkom bij Dreamclinics, jouw toonaangevende partner in botox en fillers. Hoewel onze kliniek niet in Heemstede zelf is gevestigd, brengen wij hoogwaardige behandelingen naar Nederland met strategische locaties in Hoofddorp, Amsterdam en Delft.

George - Uitvoerend Arts bij Dreamclinics

Maak kennis met George, onze bekwame en enige uitvoerend arts bij Dreamclinics. Zijn toewijding aan esthetiek en innovatie maakt Dreamclinics dé bestemming voor het realiseren van je schoonheidsdoelen.

Drie Strategische Locaties voor Jouw Gemak

Hoewel Dreamclinics niet in Heemstede zelf is gevestigd, verwelkomen wij je graag op een van onze drie locaties: Hoofddorp, Amsterdam en Delft. In de wachtkamer kun je ontspannen met een lekker kopje koffie of thee, terwijl je wacht op jouw deskundige behandeling.

Oorzaken van Rimpels en De Rol van Botox

Rimpels zijn onvermijdelijk bij het natuurlijke verouderingsproces, versneld door hormonen, UV-straling, roken en stress. Bij Dreamclinics begrijpen we dat rimpels meer zijn dan tekenen van ouderdom; het zijn verhalen van levenservaring. Daarom bieden wij op maat gemaakte botox-behandelingen om jeugdige frisheid te herstellen.

Het Dreamclinics Verschil - Vijf Jaar Jonger en Frisser

Specialisten bij Dreamclinics laten rimpels geheel of gedeeltelijk verdwijnen met botox en fillers. Ervaar het verschil en ontdek hoe onze behandelingen je gemiddeld vijf jaar jonger en frisser laten voelen, volgens de enthousiaste mening van onze klanten.

Botox voor Welzijn, Niet Alleen Cosmetisch

Botox bij Dreamclinics biedt niet alleen cosmetische voordelen. George gebruikt botox ook voor niet-cosmetische behandelingen, waaronder hoofdpijn, migraine en overmatig zweten (hyperhidrose). Een Botox injectie verlicht niet alleen voorhoofd- en fronsrimpels, maar biedt ook verlichting van spanning, wat resulteert in minder druk in bijvoorbeeld de schedel of ogen.

Ontdek de expertise van George bij Dreamclinics en maak vandaag nog een afspraak op een van onze strategische locaties. Transformeer jouw uitstraling nabij Heemstede met Dreamclinics.

TARIEVEN

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op