circle-loader

Cosmetische kliniek voor Botox en Filler behandelingen Omgeving Delft

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Behandelingen Botox Delft

Wil je graag eindelijk van die vervelende rimpels en kraaienpootjes verlost zijn? Wij begrijpen je! Dream Clinics is de plaats voor je Botox in Delft!

Rimpels en kraaienpootjes zijn jammer genoeg een resultaat van een natuurlijk verouderingsproces dat bij de ene al sneller verschijnt dan bij de andere. Hoe dan ook kunnen we er niet om heen en verschijnen deze vroeg of laat bij iedereen die ouder wordt.

Toch merken we dat enkele factoren ervoor kunnen zorgen dat deze rimpels en kraaienpootjes sneller verschijnen bij sommige. Hormonen spelen hier een grote rol in. Kijk maar naar de menopauze bij vrouwen waarna er een grotere toename is van rimpels. Maar ook andere factoren zoals UV-straling, roken en stress spelen een rol in de toename van rimpels.

Dream Clinics, de specialist voor Botox in Delft

Dream Clinics is de specialist op het gebied van het geheel of gedeeltelijk laten verdwijnen van rimpels! Wij gebruiken botox en fillers om je huid helemaal weer jong en fris er te laten uitzien!

In slechts een twintigtal minuten (afhankelijk van het aantal plaatsen waar u rimpels vertoond) bent u zo weer verholpen van al deze rimpels. We behandelen u met uiterste zorg en precisie zodat u steeds tevreden bent van het resultaat.

Welke rimpels worden met Botox behandeld?

Er zijn verschillende plaatsen waar rimpels kunnen ontstaan. Denk hierbij aan de rimpels die ontstaan wanneer op het voorhoofd wanneer we fronsen, of de kraaienpootjes naast onze ogen. Maar ook putjes in de kunnen behandeld worden met botox.

Of je nu botox in je voorhoofd of botox in je frons wilt injecteren, het kan allemaal bij Dream Clinics Botox Delft! Bij ons is iedereen welkom, wij behandelen zowel mannen als vrouwen voor zowel cosmetische als niet-cosmetische ingrepen.

Botox voor niet-cosmetische behandelingen

Heb je veel last van hoofdpijn, migraine of overmatig zweten? Dan kan botox de oplossing zijn! Door botox te injecteren in het voorhoofd of frons kunnen deze lastige kwalen fel verminderen. De botox in het voorhoofd of frons zal namelijk de spanning verminderen waardoor het drukken gevoel in de schedel of ogen afneemt.

Maar ook in de hoge nek of achterhoofd kan botox worden geïnjecteerd waardoor de spieren verslappen en er minder trekkend of drukken gevoel ontstaat.

Botox en fillers: wat is het verschil?

Hoewel er een veel gelijkenissen zijn tussen botox en fillers zijn er ook een aantal duidelijke verschillen terug te vinden. Vaak halen mensen het gebruik van botox en fillers met elkaar wat voor verwarring kan zorgen. Hieronder leggen we voor je het verschil uit.

Botox

Botox wordt bij Dream Clinics gebruikt om de spieren te verslappen of ontspannen, waardoor er minder rimpels en lijnen te zien zijn wanneer je je gezichtsspieren aanspant. Botox wordt meestal toegediend in het voorhoofd, frons of aan de kraaienpootjes.

Bovendien kan botox ook gebruikt worden voor niet-cosmetische behandelingen zoals bij migraine, overmatig zweten en tandenknarsen.

Fillers

Bij Dream Clinics gebruiken we fillers om rimpels en lijnen in het gezicht op te vullen. We gebruiken fillers op basis van hyaluronzuur om de diepgaande rimpels in je huid op te vullen en deze weer stralend fris en jeugdig te maken!

Niet alleen in de rimpels van je gezicht injecteren we fillers, maar ook je lippen, jukbeenderen, neus-lippenplooi, kin en kaaklijnen laten we er weer perfect uit zien!

TARIEVEN

 • Prijzen botox behandelingen

 • Dreamclinics
  Soort behandeling Prijs
 • Wenkbrauwlift

  v.a. € 35, -
  (in combinatie met 1 zone)

  Bunnylines

  v.a. € 35, -
  (in combinatie met 1 zone)

  Gummysmiles

  v.a. € 35, -
  (in combinatie met 1 zone)

  Putjes in de Kin

  € 75,-

  Fronsrimpels

  € 99,-

  Voorhoofdrimpels

  € 99,-

  Kraaienpootjes

  € 99,-

  Migraine en hoofdpijn

  € 198,-

  Tandenknarsen

  v.a. € 198.-

  Verdikte Kaakspier

  v.a. € 198,-

  Faceslimming

  v.a. € 198.-

  Overmatig zweten oksels

  € 350

 • Prijzen filler behandelingen

 • Dreamclinics
  Soort behandeling Prijs
 • Filler oplossen

  € 100,-

  Lippen 0.5 ml

  € 150,-

  Lippen 1.0 ml

  € 250,-

  Lippen 1.5 ml

  € 350,-

  Neus-lippenplooi

  v.a. € 250,-

  Kin contour

  v.a. € 250,-

  Kaaklijn

  v.a. € 250,-

  Lachrimpels

  v.a. € 250,-

  Jukbeenderen

  v.a. € 250,-

  Marionetlijnen

  v.a. € 250,-

  Rokerslijntjes verwijderen

  v.a. € 300,-

  Traangoot / wallen verwijderen

  v.a. € 300,-

  Profhilo behandeling

  v.a. € 300,-

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op