circle-loader

Cosmetische kliniek voor Botox en Filler behandelingen Omgeving Delft

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Dreamclinics: Specialist in Botox en Fillers in Delft

Voordelen van Botox-behandelingen bij Dreamclinics

In het moderne pand van Hairtec, Delft, verwelkomt Dreamclinics je voor hoogwaardige Botox-behandelingen onder leiding van George. Ontdek de voordelen van Botox, zoals het effectief verzachten van dynamische rimpels, waaronder fronslijnen en kraaienpootjes. Dreamclinics streeft naar resultaten die niet alleen je jeugdige uitstraling behouden, maar ook je natuurlijke expressie benadrukken.

Duur van de Resultaten:

De effecten van Botox zijn doorgaans zichtbaar binnen enkele dagen tot een week en kunnen enkele maanden aanhouden. Regelmatige behandelingen kunnen helpen om de resultaten te behouden.

Voordelen van Fillers bij Dreamclinics

Waarom Kiezen Mensen voor Botox en Fillers?

Mensen kiezen voor Botox en fillers om verschillende redenen. Botox is populair vanwege het vermogen om dynamische rimpels te verzachten, terwijl fillers vaak worden verlangd om volume toe te voegen, gezichtscontouren te verbeteren en fijne lijntjes op te vullen. Cliënten waarderen de niet-chirurgische aard van deze behandelingen, de snelle resultaten en het feit dat ze hun natuurlijke uitstraling behouden.

George: Uw Specialist bij Dreamclinics

George, een toegewijde en ervaren arts, leidt Dreamclinics met passie voor deskundige zorg. Tijdens het consult bespreekt hij uitgebreid de wensen van elke cliënt om op maat gemaakte behandelplannen te creëren.

Ontspannen in het Haartransplantatiecentrum van Hairtec

Dreamclinics bevindt zich in het moderne pand van Hairtec, dat bekend staat om haar expertise in haartransplantatie. Geniet voorafgaand aan je behandeling van een kopje koffie of thee in de comfortabele wachtruimte, waar je je kunt ontspannen voordat je de voordelen van Botox en fillers ontdekt.

Bij Dreamclinics in Delft bieden we niet alleen deskundige zorg maar ook een warme en gastvrije ervaring. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe we je kunnen helpen je natuurlijke schoonheid te verbeteren met de voordelen van Botox en fillers.

TARIEVEN

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op