circle-loader

Cosmetische kliniek voor Botox en Filler behandelingen Omgeving Bennebroek

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Ontdek Botox Vernieuwing in de Buurt van Bennebroek bij Dreamclinics

Welkom bij Dreamclinics, waar de kunst van jeugdige vernieuwing tot leven komt. Hoewel onze kliniek niet in Bennebroek zelf is gevestigd, brengen wij onze vooraanstaande diensten naar Nederland met locaties in Hoofddorp.

George - Jouw Expert in Botox Behandelingen

Maak kennis met George, onze vooraanstaande en enige uitvoerend arts bij Dreamclinics. Zijn ongeëvenaarde expertise maakt Dreamclinics de ultieme bestemming om jouw esthetische doelen te verwezenlijken.

Drie Locaties, Eén Toewijding aan Jouw Schoonheid

Hoewel we niet in Bennebroek zijn gevestigd, nodigen we je uit op een van onze drie locaties: Hoofddorp en Neem plaats in onze comfortabele wachtkamer en geniet van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl je je voorbereidt op een deskundige behandeling.

Het Verouderingsproces en Rimpels

Rimpels zijn onvermijdelijk in het natuurlijke verouderingsproces, versneld door factoren als hormonen, UV-straling, roken en stress. Bij Dreamclinics begrijpen we dat rimpels meer zijn dan alleen tekenen van ouderdom; het zijn verhalen van levenservaring.

Dreamclinics - Jeugdige Verjonging Binnen Handbereik

Dreamclinics excelleert in het laten verdwijnen van rimpels met botox en fillers, waardoor je jeugdigheid en frisheid herleven. Ervaar de verbluffende resultaten en voel je gemiddeld vijf jaar jonger, zoals bevestigd door onze tevreden klanten!

Botox voor Cosmetische en Medische Toepassingen

Dreamclinics behandelt zowel vrouwen als mannen voor diverse cosmetische of niet-cosmetische ingrepen. Botox vindt niet alleen zijn weg naar cosmetische behandelingen, maar ook naar medische toepassingen zoals het verlichten van hoofdpijn, migraine en overmatig zweten (hyperhidrose).

Ontdek de deskundigheid van George bij Dreamclinics en maak vandaag nog een afspraak op een van onze strategische locaties. Jouw reis naar een jeugdige vernieuwing wacht op je bij Dreamclinics!

TARIEVEN

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op