dream Cosmetische kliniek voor botox en filler behandelingen Amsterdam
Cosmetische kliniek voor

Botox en Filler behandelingen.

Omgeving Amsterdam

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Behandelingen Botox omgeving Amsterdam

Jammer genoeg kun je er niet onder uit. Iedereen wordt elk jaar steeds een jaartje ouder. Dit is dan ook vaak te zien aan het gelaat. Gedurende de jaren verschijnen er steeds meer en meer rimpels en kraaienpootjes op je gezicht. Gelukkig weet Dream Clinics daar wel raad mee.

Dream Clinics in omgeving Amsterdam is een cosmetische praktijk gespecialiseerd in filler- en botoxbehandelingen voor een betere en jongere huid. Door het injecteren van botox of fillers zorgen we ervoor dat je huid weer helemaal straalt en helpen we je die vervelend rimpels tegen te gaan! Kom daarom zeker eens langs of maak een afspraak online voor een eerste consultatie gesprek!

Oorzaken van rimpels en kraaienpootjes

Rimpels zijn nu eenmaal een natuurlijk verouderingsproces dat je niet kunt tegengaan. Maar wat zijn precies de oorzaken waardoor we rimpels krijgen en waarom hebben sommige mensen er meer last van dan andere?

Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het verkrijgen van rimpels. Mensen die een goede mimiek hebben en veel lachen zullen dan ook sneller rimpels krijgen dan andere.

Maar ook hormonen spelen een grote rol in het verouderingsproces. Zo zullen vrouwen zul je zien dat vrouwen na hun menopauze een grote toename aan rimpels en kraaienpootjes krijgen.

Wil je liefst zo lang mogelijk vermijden dat je rimpels op je voorhoofd, kin, of onder je ogen krijgt? Vermijd dan overmatig zonnebaden (UV-straling kan voor meer rimpels zorgen) en probeer het roken zoveel mogelijk te vermijden!

Hoe werkt Botox bij Dream Clinics In omgeving Amsterdam?

Ben je van plan om je huid te verjongen met botox of fillers? Kom dan eens langs of maak een afspraak online voor een eerste volledig gratis consultatie of intakegesprek in omgeving Amsterdam. In dit gesprek luisteren we naar uw behoeftes, geven u eerlijk advies, analyseren we uw gelaat en stellen we een persoonlijk behandelplan op.

Kwaliteit en veiligheid voor de patiënt staat voor ons centraal in onze werkwijze. Daarom werken we ook enkel en alleen met veilig en biologisch afbreekbare middelen.

Na samen gekozen te hebben voor de behandeling die het beste bij u past, voeren we de ingreep op een vooraf bepaalde datum uit. Tijdens de behandeling injecteren we de botox of de fillers in uw huid door middel van een dunne injectienaald. Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt de ingreep ongeveer een twintigtal minuten.

Botox injecteren tegen hoofdpijn of migraine

Wist je dat we niet enkel botox injecteren voor cosmetische doeleinden, maar ook voor enkele kwalen zoals hoofdpijn, migraine en zelfs overmatig zweten?

Steeds vaker wordt er beroep gedaan op botoxbehandelingen om mensen met hoofdpijnklachten te helpen. Door middel van het injecteren van botox in het voorhoofd of frons verslapen deze spieren waardoor er een minder drukkend gevoel in de schedel of ogen ontstaat.

Ook kan er voor gekozen worden om botox te injecteren in het achterhoofd of in de nek, afhankelijk van waar de klachten zich bevinden. Het is belangrijk om steeds eerst met de arts in gesprek te gaan en duidelijke informatie te geven over welke klachten u exact ervaart. Op die manier kan de arts nagaan of een botoxbehandeling voor u van toepassing is.

TARIEVEN

 • Prijzen botox behandelingen

 • Dreamclinics
  Soort behandeling Prijs
 • Wenkbrauwlift

  v.a. € 35, -
  (in combinatie met 1 zone)

  Bunnylines

  v.a. € 35, -
  (in combinatie met 1 zone)

  Gummysmiles

  v.a. € 35, -
  (in combinatie met 1 zone)

  Putjes in de Kin

  € 75,-

  Fronsrimpels

  € 99,-

  Voorhoofdrimpels

  € 99,-

  Kraaienpootjes

  € 99,-

  Migraine en hoofdpijn

  € 198,-

  Tandenknarsen

  v.a. € 198.-

  Verdikte Kaakspier

  v.a. € 198,-

  Faceslimming

  v.a. € 198.-

  Overmatig zweten oksels

  € 350

 • Prijzen filler behandelingen

 • Dreamclinics
  Soort behandeling Prijs
 • Filler oplossen

  € 100,-

  Lippen 0.5 ml

  € 150,-

  Lippen 1.0 ml

  € 250,-

  Lippen 1.5 ml

  € 350,-

  Neus-lippenplooi

  v.a. € 250,-

  Kin contour

  v.a. € 250,-

  Kaaklijn

  v.a. € 250,-

  Lachrimpels

  v.a. € 250,-

  Jukbeenderen

  v.a. € 250,-

  Marionetlijnen

  v.a. € 250,-

  Rokerslijntjes verwijderen

  v.a. € 300,-

  Traangoot / wallen verwijderen

  v.a. € 300,-

  Profhilo behandeling

  v.a. € 300,-

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op