dream Cosmetische kliniek voor botox en filler behandelingen
Cosmetische kliniek voor

Botox en Filler behandelingen.

Omgeving

Boek uw behandeling

Welke behandeling wilt u?
Botox behandeling Fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes, wenkbrauwlift, gummysmile, bunnylines, etc. Prijs al vanaf € 75,-
Filler behandeling Lippen, neus-lippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes, jukbeenderen, kaaklijn, liquid facelift, etc. Prijs al vanaf € 159,--
Intake Gratis intake gesprek ter waarde van € 99,-. Indien u behoefte heeft aan een advies van de arts voor u een behandeling aangaat.
Nacontrole

Ontdek Jeugdige Schoonheid met Botox in Amsterdam bij Dreamclinics

Betreed de wereld van tijdloze schoonheid met Dreamclinics, jouw expert in botox en fillers. Geleid door de bekwame arts George, de enige in ons bedrijf, brengen wij verjonging naar Amsterdam en ver daarbuiten.

George - De Uitvoerend Expert bij Dreamclinics

George, als enige uitvoerend arts van Dreamclinics, staat garant voor een unieke deskundigheid. Zijn passie voor esthetiek en toewijding aan jouw welzijn maken hem de drijvende kracht achter het geheel of gedeeltelijk laten verdwijnen van rimpels. Ervaar de jeugdige frisheid waar onze klanten enthousiast over zijn.

Drie Strategische Locaties voor Jouw Gemak

Dreamclinics heeft drie handige locaties verspreid over Nederland: Hoofddorp, Amsterdam en Delft. In Amsterdam bevindt onze kliniek zich in het Cyro Cool Center. Dit ultramoderne centrum staat bekend om vetbevriezing en biedt de perfecte omgeving voor onze behandelingen. Bij elke locatie kun je plaatsnemen in de wachtkamer en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Cyro Cool Center - Innovatie in Amsterdam

Onze kliniek in Amsterdam is gevestigd in het Cyro Cool Center, dé specialist op het gebied van vetbevriezing. Hun gebruik van vooraanstaande merken en kwalitatieve apparaten onderscheidt hen op de markt. Hier vind je de perfecte synergie tussen schoonheid en innovatie.

Het Natuurlijke Verouderingsproces en Rimpels

Rimpels zijn onlosmakelijk verbonden met het natuurlijke verouderingsproces. Hormonen, UV-straling, roken en stress versnellen dit proces. Bij Dreamclinics begrijpen we deze factoren en bieden geavanceerde behandelingen, zoals botox en fillers, om rimpels doeltreffend te verminderen.

Botox voor Welzijn, Niet Alleen Cosmetisch

Botox bij Dreamclinics gaat verder dan cosmetische ingrepen. George gebruikt botox ook voor niet-cosmetische behandelingen, zoals hoofdpijn, migraine en overmatig zweten (hyperhidrose). Een Botox injectie verlicht niet alleen voorhoofd- en fronsrimpels, maar biedt ook verlichting van spanning, waardoor drukkende gevoelens verminderen.

Maak Vandaag nog Online een afspraak

Ontdek de expertise van George bij Dreamclinics en maak vandaag nog een afspraak op een van onze strategische locaties, waaronder ons innovatieve Cyro Cool Center in Amsterdam. Laat George jouw schoonheidsdromen realiseren en omarm een jeugdige uitstraling.

TARIEVEN

WERKWIJZE

img botox

MAAK EEN AFSPRAAK

Boek een behandeling online.

img todolist

INTAKE

U bespreekt uw behandelwensen met de arts. U vult het formulier in. Er zal een uitgebreide uitleg en de verwachte resultaten met u besproken worden.

img botox2

DE BEHANDELING

De behandeling vindt plaats. De arts voert de ingreep uit.

Algemene informatie en veel gestelde vragen

Botox, tijdelijke fillers en veel gestelde vragen

Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Kom een keer langs voor een behandeling met de nieuwste en beste technieken!
U kunt ook en gratis intake gesprek inplannen voor een eerlijk advies.

Dreamclinics botoxm

DOKTER GEORGE TOKMAJI

Dokter George Tokmaji is een ervaren Injectable arts. Hij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend aan het behalen van zijn artsendiploma heeft hij klinische kennis en ervaring opgedaan in verschillende ziekenhuizen in Nederland.

Vanwege zijn passie voor cosmetische behandelingen en huid verbeterende ingrepen heeft hij zich steeds verder in deze richting gespecialiseerd. Inmiddels is hij een ervaren Injectable arts.

Tijdens een consult bespreekt hij uitvoerig uw wensen. Goed luisteren naar de behoeften van de patiënt staat voor hem centraal. Door een zorgvuldige analyse van het gelaat is hij vervolgens in staat een persoonlijk behandelplan op te stellen. Zijn streven is om door middel van een eerlijk advies te werken naar een natuurlijk resultaat en frisse uitstraling.

Kwaliteit en veiligheid zijn voor hem zeer belangrijk, daarom werkt hij uitsluitend met middelen die als zeer veilig bekend staan en volledig biologisch afbreekbaar zijn. Elke behandeling voert hij met grote zorg en precisie uit. Hij hoopt u persoonlijk te verwelkomen bij Dream Clinics.

Dokter George Tokmaji is BIG geregistreerd onder nummer: 79919598901 en lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Dreamclinics botoxl.
Dreamclinics botoxi.
Dreamclinics botoxa

Neem gerust contact met ons op