Behandelingen

Rimpels; Naarmate we ouder worden, kunnen we er helaas niet aan ontkomen. Dit is het gevolg van het natuurlijke verouderingsproces. Bij de één treedt dit in een eerdere stadium op dan bij een ander. Het proces wordt echter versneld door enkele factoren. Hormonen spelen er een grote rol. Zo vindt er bij vrouwen na de menopauze een grote toename van het aantal rimpels. Vervolgens is UV-straling een bekende boosdoener. Frequente zonnebaders hebben sneller een verouderde huid. Ten slotte zijn roken en stress grote boosdoeners van een mooie en egale huid.

Dream Clinics is gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk laten verdwijnen van deze rimpels, met als resultaat dat u er jeugdiger en frisser uit gaat zien. Gemiddeld vijf jaar jonger, zo is de mening van onze klanten!

Dream Clinics behandelt zowel vrouwen als mannen. Hieronder vindt u de meest voorkomende en populaire behandelingen. Klik op de foto hieronder op de betreffende link voor informatie over dat onderwerp. Heeft u nog vragen? Neemt dan contact op of boek een afspraak met onze arts. Tijdens de intake zal de arts alle wensen met u bespreken en een behandelplan op maat aanbieden.

Behandeling