Profhilo behandeling

lippen dreamclinics

Ervaar de Verjongende Kracht van de Profhilo Behandeling bij DreamClinics

Bij DreamClinics, met locaties in Hoofddorp, presenteren we de baanbrekende Profhilo behandeling. Ontdek hoe deze behandeling de natuurlijke jeugdigheid van de huid herstelt en verbetert.

Wat is een Profhilo Behandeling en Waarom DreamClinics?

De Profhilo behandeling is een innovatieve techniek die geschikt is voor iedereen boven de 30 jaar die te maken heeft met huidveroudering. In tegenstelling tot traditionele fillers, maakt Profhilo gebruik van hyaluronzuur om de huid te verstevigen, zonder opvulling van rimpels.

Waarom Profhilo bij DreamClinics?

DreamClinics, onder leiding van cosmetisch arts Dokter George, biedt expertise in Profhilo behandelingen voor het gezicht, de handen en de nek. Onze klinieken in Hoofddorp, Delft en staan bekend om hoogwaardige en veilige esthetische ingrepen.

Voordelen van een Profhilo behandeling:

  • Natuurlijke Huidversteviging: Profhilo stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine in de huid. Deze essentiĆ«le eiwitten dragen bij aan de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor je een natuurlijke, jeugdige uitstraling behoudt.
  • Langdurige Hydratatie: De unieke formule van Profhilo hydrateert de huid van binnenuit. Dit zorgt niet alleen voor een onmiddellijke boost van vocht, maar bevordert ook langdurige hydratatie. De behandeling herstelt de natuurlijke vochtbalans, waardoor de huid stralender en gezonder oogt.
  • Flexibele Toepassing: Profhilo is veelzijdig en kan op verschillende gebieden worden toegepast, waaronder het gezicht, de handen en de nek. Het is een ideale keuze voor mensen die gericht specifieke zones willen verstevigen en verjongen.
  • Snelle Resultaten: Dankzij de doeltreffendheid van de injecties met hyaluronzuur zie je binnen 4-8 weken al aanzienlijke verbeteringen. Profhilo biedt dus snelle resultaten zonder langdurige herstelperiodes.
  • Subtiele, Natuurlijke Resultaten: Profhilo zorgt voor een subtiele verjonging zonder de kenmerkende opvulling van traditionele fillers. Het behoudt je natuurlijke gezichtsexpressies terwijl het de huid verfrist en verstevigt.
  • Geringe Bijwerkingen: De behandeling is veilig en vrijwel pijnloos. Kleine injecties in de juiste huidlaag voeden de dermale cellen effectief, waardoor de huid zich herstelt tot haar natuurlijke stevigheid.

Maak nu snel een afspraak

Wil je snel resultaat en een zichtbaar strakkere huid? Maak nu een afspraak bij DreamClinics en ervaar de verjongende kracht van Profhilo, uitgevoerd door Dokter George. Laat je natuurlijke schoonheid stralen!

Pimpels-voorhoofd ok