Filler oplossen

lippen dreamclinics

Oplossen van fillers bij DreamClinics

Bij DreamClinics, met vestigingen in Hoofddorp, bieden we gespecialiseerde zorg voor het oplossen van fillers. Vertrouw op onze deskundige cosmetisch arts voor een veilige en effectieve behandeling.

Wat is Filler Oplossen?

Het oplossen van hyaluronzuurfillers is een procedure waarbij een speciale vloeistof, hyaluronidase genaamd, wordt geïnjecteerd om ongewenste resultaten van een fillerbehandeling te corrigeren. Deze vloeistof versnelt de afbraak van hyaluronzuur, waardoor het effect van de filler binnen enkele dagen verdwijnt.

Waarom Filler Oplossen?

  • Correctie van Ongewenste Resultaten: Als het resultaat van een fillerbehandeling niet aan je verwachtingen voldoet, biedt filler oplossen een snelle en effectieve correctie.
  • Veilige Procedure: Het gebruik van hyaluronidase is veilig en zorgt voor een natuurlijke afbraak van de filler, zonder schadelijke bijwerkingen.

Waarom kiezen voor Dokter George?

Bij DreamClinics ben je in goede handen, geleid door de ervaren en enige cosmetisch arts, Dr. George.

  • Deskundigheid van dokter George: Onze cosmetisch arts, Dr. George, staat bekend om zijn expertise in esthetische behandelingen. Met zijn ervaring garandeert hij veilige en precisievolle procedures.
  • Persoonlijke Aandacht: Dokter George begrijpt dat elke cliënt uniek is. Hij biedt persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen om aan jouw wensen te voldoen.

Oplossen van fillers: pijnlijk?

Over het algemeen wordt de filler oplosprocedure als relatief comfortabel ervaren, maar de mate van ongemak kan variëren van persoon tot persoon. Een verdovende crème kan worden gebruikt om het behandelde gebied te verdoven en ongemak te verminderen.

Het inbrengen van de naald kan een licht ongemak veroorzaken, vergelijkbaar met andere injecties. Sommige mensen ervaren een lichte zwelling of roodheid na de behandeling, maar dit is meestal van korte duur.

Het is altijd belangrijk om je zorgen en eventuele angst voor pijn met je cosmetisch arts te bespreken. Ze kunnen je geruststellen en eventuele vragen beantwoorden om ervoor te zorgen dat je je zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de procedure.

Maak nu je afspraak bij Dreamclinics

Ben je niet tevreden met je fillerresultaat? Bij DreamClinics helpen we je graag. Maak vandaag nog een afspraak en herstel je natuurlijke uitstraling onder de zorg van dokter George. Jouw schoonheid, onze expertise!

Pimpels-voorhoofd ok